Yulan Qing

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of CNFlag of EN

Yulan is psycholoog bij OpenUp. Yulan is een meelevende luisteraar met een open geest. Ze gelooft dat elk probleem in het leven een vermomde uitnodiging is om te reflecteren op jezelf en je opnieuw te verbinden met je behoeften. Yulan nodigt je uit om naar de boodschap te luisteren en deze te ontcijferen.

Ze helpt je de aangeboren krachten en middelen te (her)ontdekken en om er effectiever mee om te gaan. Samen maak je plannen voor kleine acties die je dichter bij je doelen brengen. Tijdens het gesprek creëert ze een veilige, warme en niet-oordelende sfeer.

Yulan kan je helpen als je veel (emotionele) stress ervaart in het leven of op het werk, zorgen hebt, je eenzaam voelt of als je beter voor jezelf wilt zorgen. In het consult maakt ze gebruik van methoden uit de cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptatie- en commitmenttherapie (ACT).

Om voor haar geestelijke gezondheid te zorgen, doet Yulan graag aan yoga, koken, schoonmaken, fietsen en wandelen in de natuur. Deze activiteiten pauzeren het ‘denkende brein’ en brengen de geest en het lichaam terug naar het hier en nu.

Yulan behaalde haar master Medische Psychologie in China en rondt haar PhD op psychotrauma en veerkracht af aan het Academisch Medisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam. Ze woont zes jaar in Nederland en begrijpt de worsteling van het expat zijn. Yulan spreekt zowel Mandarijn als Engels.

yulan-qing-psychologist-openup
"On the other side of vulnerability lies humanity and growth. Seeking help is a courageous starting step to open up and reconnect with your inner self. Let us take this journey together."