Willemijn Pels Rijcken

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of ENFlag of NL

Willemijn werkt als Psycholoog voor OpenUp. Met haar ervaring in systeemtherapie is ze gespecialiseerd in interpersoonlijke relaties, zelfvertrouwen, rouw en stress.

Tijdens haar consulten creëert Willemijn een open en oordeelloos gesprek. Jullie diepen samen uit waar je tegenaan loopt en wat jouw rol hierin is. Ze helpt de verschillende onderliggende gedachten en overtuigingen bloot te leggen die je gevoel en gedrag beïnvloeden. Met een warme en directe aanpak werkt ze graag aan het vergroten van je autonomie en plezier in het leven. Deze combinatie van radicale eerlijkheid en praktische tools helpen je om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen waarmee je met levenskracht aan je doelen kan werken.

Willemijn zorgt voor haar eigen mentale gezondheid door elke ochtend te beginnen met sporten en elke dag te eindigen met een reflectie op de dag. Deze gewoonten geven haar kracht en vreugde.

Willemijn spreekt Nederlands en Engels.

psychologist_willemijn_pels_rijcken_openup
"Een eerlijk gesprek over hoe het met je gaat is waarschijnlijk een van de grootste cadeaus die je jezelf en anderen kan geven!"