Weronika Wojtowicz

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of PLFlag of EN

Weronika is psycholoog bij OpenUp. Ze werkt met passie en grote betrokkenheid. Haar doel is om jou te helpen bij het aanpakken van jouw uitdagingen op persoonlijk en professioneel vlak.

Ze helpt je om te bepalen wat je wilt en hoe je dat het beste kunt bereiken. Ze reikt tools aan die je helpen om op jezelf te vertrouwen en help je jouw creativiteit aan te sporen.

Weronika gelooft dat stress, angst en beperkende overtuigingen ons vast houden in ongezonde en onproductieve patronen. Het weerhoudt ons ervan om het leven te leiden dat we willen leven.

In haar werk is ze geïnteresseerd in het verkennen van het pad van je hart en het ontdekken van je sterke punten. Samen creëren jullie bewustzijn rondom de uitdagingen die in jouw leven plaatsvinden.

Om voor haar eigen welzijn te zorgen, brengt ze veel tijd door in de natuur. Ze gelooft dat de natuur de beste leraar in het leven is. Het is wat haar kracht en vreugde geeft.

Weronika volbracht haar bachelor Pedagogiek en master Psychologie aan de Jagiellonian University in Krakau. Ze is momenteel bezig met een Ph.D. aan de Autonome Universiteit van Barcelona in Klinische Psychologie en Gezondheid. Ze is in het bezit van een certificaat in proceswerkpsychotherapie. Weronika geeft consulten in zowel Engels als Pools.

weronika-wojtowicz-psychologist-openup
"Samen verkennen wat jouw innerlijke kracht, definiëren we wat je wilt en ontdekken we hoe je dit het beste kunt bereiken."