Tiziana Bufacchi

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap
Flag of ITFlag of EN

Tiziana is online psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een bruisende persoonlijkheid en een warme, authentieke aanpak. 

Tiziana maakt makkelijk verbinding en onderzoekt graag wat voor jou het belangrijkste is en waarom je vast kunt zitten in het leven. Ze luistert goed en ontdekt samen met jou praktische strategieën om problemen te overwinnen en je leven te verbeteren, waardoor je je sterk voelt en klaar om dingen te veranderen.

Haar therapeutische aanpak is gevormd door Positieve Psychologie, Gezinstherapie, CGT en oplossingsgerichte therapie.

Tiziana behaalde haar bachelor en master Klinische Psychologie aan “La Sapienza” universiteit in Rome en werkte daarna voor verschillende ziekenhuizen, universiteiten en privépraktijken in Italië, Zwitserland en Australië. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring als klinisch psycholoog voor kinderen, tieners, gezinnen en volwassenen die te maken hebben met stress en angst, mentale problemen door een chronische aandoening of medische ziekte, relatie- en gezinsproblemen, aanpassingsproblemen en laag zelfvertrouwen.

Om zich goed te voelen en voor haar eigen welzijn te zorgen, houdt ze van lezen, naar muziek luisteren en tijd doorbrengen met haar vrienden en familie. En natuurlijk houdt ze van koken.

Tiziana spreekt vloeiend Italiaans en Engels, maar heeft ook goede kennis van Spaans en Frans.

psychologist-tiziana-bufacchi-openup
"Samen gaan we op een reis van zelfontdekking en wedergeboorte, in een veilige omgeving zonder oordelen... Een plek voor jou alleen, waar we samen doelen stellen (de jouwe) en strategieën bedenken die je helpen om spoedig het onzichtbare om te zetten in het zichtbare. Je hoeft alleen de eerste stap te zetten, ik ben er om je te verwelkomen.''