Tina de Plaa

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl Slaap
Flag of SVFlag of EN

Tina is psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een warm, begripvol en rustig karakter. Tina vindt het belangrijk dat je je veilig en gehoord voelt tijdens jullie sessies. Als therapeut weet ze dat jij de ervaringsdeskundige bent over jouw leven, dus werken jullie nauw samen om zinvolle, blijvende veranderingen te maken.

Ze streeft ernaar een stimulerende omgeving te creëren. Als therapeut werkt Tina doelgericht, waarbij ze duidelijk aangeeft waar jullie als team aan kunnen werken tijdens jullie sessies. Ze vindt het belangrijk om haalbare stappen te bepalen die je op korte termijn kunt zetten en die relevant zijn voor jouw persoonlijke doelen. Tijdens het traject staat ze altijd klaar om jou te ondersteunen en motiveren.

Tina heeft vier jaar ervaring als klinisch psycholoog. Voorheen werkte ze in de eerstelijnszorg met mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de samenleving. Ook heeft ze ervaring in de arbeidsgezondheidszorg, waarbij ze medewerkers heeft geholpen met het verbeteren van hun welzijn.

Tina werkt voornamelijk met Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). Ze behandelt een breed scala aan uitdagingen, waaronder depressie, angstklachten, stress en burn-out, en vraagstukken gerelateerd aan persoonlijke ontwikkeling en eigenwaarde.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen gaat Tina graag naar buiten en maakt ze het liefst een lange wandeling aan het einde van haar werkdag. Ze brengt ook graag tijd door met familie en vrienden, en ze geniet van lezen, schilderen en reizen.

Tina spreekt Engels en Zweeds.

psychologist-tina-de-plaa-openup
“Laten we samen kijken hoe jij de eerste zinvolle stappen kunt zetten om jouw welzijn te verbeteren!”