Teresa Feijen

Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Teresa is psycholoog bij OpenUp. Tijdens haar sessies creëert ze een veilige, oordeelvrije omgeving waar ze naast je staat en je ondersteunt bij het behalen van je doelen. Door op een luchtige manier met je in gesprek te gaan en vragen te stellen helpt ze je jouw eigen antwoorden vinden. De intentie van de gesprekken is om nieuwe vaardigheden te leren en kennis op te doen die je kunt (blijven) toepassen in je dagelijks leven.

Teresa werkt met een integrale aanpak, waarbij jij en jouw doel het uitgangspunt zijn. Samen met jou kiest ze de meest passende methode om jou te helpen in je kracht te staan en je doel te behalen. Ze gebruikt technieken zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie, Motiverende gesprekvoering, en Inzichtgevende therapie.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen investeert Teresa in het creëren van een goede energiebalans. Dit doet ze door gezond te eten, voldoende te slapen en elke dag iets te doen wat haar blij maakt en waar ze energie van krijgt, zoals dansen, sporten, of een moment voor haarzelf nemen om te ontspannen en te mediteren.

Teresa behaalde haar Master Klinische Psychologie aan Universiteit Leiden. Ze deed ervaring op in de geestelijke gezondheidszorg en bij een onafhankelijke kliniek, waar ze zich specialiseerde in gezondheid en gewicht. Ze begon daarnaast haar eigen praktijk voor Integrale (psycho)therapie. Ze is ook opgeleid in ACT en relatietherapie (IBCT).

Teresa spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-teresa-feijen-openup
"Als jij je doel hebt bereikt wat doe je dan anders? Ik begeleid je graag, stap voor stap, naar daar waar je wil zijn!"