Stephanie Timmers

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of ENFlag of NL

Stephanie is psycholoog bij OpenUp. Ze zorgt voor een open en positieve sfeer, zodat jij jezelf kunt zijn in de gesprekken. Jullie onderzoeken de patronen die jou tegenhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

Stephanie helpt je te ontdekken wat jou belemmert en waar je energie van krijgt, zodat je de stappen kunt zetten in de richting die je op wilt. Want die eerste, kleine stap brengt een sneeuwbaleffect met zich mee. Ze werkt graag vanuit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en met principes van de positieve psychologie en mindfulness.

Zelf vindt ze het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen me-time en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Door regelmatig bij zichzelf in te checken, zorgt ze voor de juiste ‘peace of mind’.

Stephanie heeft haar Master Arbeids- en Organisatiepsychologie behaald aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Ze heeft Italiaanse roots en is geboren en getogen in Nederland.

Haar jarenlange ervaring als consultant, psycholoog en coach neemt ze mee in de gesprekken, evenals haar levenservaring als moeder van vier kinderen en expat in verschillende Europese landen.Stephanie spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-stephanie-timmers-openup
"De verandering die je zoekt, zit vaak in jezelf. Ik help ik je om de eerste stappen te zetten."