Stéphanie Severs

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of PTFlag of EN

Stéphanie is psycholoog bij OpenUp. Ze is ervan overtuigd dat zelfbewustzijn de sleutel is tot het vinden van een oplossing voor onze dagelijkse uitdagingen.

Stéphanie daagt je uit om een ​​bepaalde situatie te verkennen en te ontdekken wat je dwarszit en wat een mogelijke oplossing in de weg staat.

Door haar professionele en persoonlijke ervaring heeft ze geleerd dat het gevoel “om ergens bij te horen” diep is geworteld met ons welzijn en zelfvertrouwen. Daarom is ook de sociale en familiale omgeving een aandachtspunt in haar aanpak.

Stéphanie is vanuit Brazilië naar Nederland geëmigreerd en woont samen met haar man en drie kinderen. In uitdagende tijden zoekt ze contact met psychologen om zichzelf te ontwikkelen, een bepaalde situatie beter te begrijpen of om gehoord te worden in een veilige omgeving waar ze haar gedachtes en gevoelens kan delen.

Stéphanie heeft jarenlange ervaring met psychoanalyse, de Sociale Beschermingsdiensten en Herstelrecht. Ze heeft haar eigen praktijk gehad en Stéphanie heeft gewerkt als adviseur voor de jeugdrechtbank en het OM in Brazilië.

Stéphanie heeft haar bachelor in Psychologie behaald aan de Pauselijke Katholieke Universiteit van Rio Grande do Sul (PUC-RS) in Brazilië en haar master  Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht in Nederland behaald.

Stéphanie spreekt Engels en Portugees.

stephanie-severs-psychologist-openup
"Nosce te ipsum (Ken jezelf). Wees dapper genoeg om jezelf te leren kennen. He brengt je dichter bij het bereiken van je doelen en dromen komen."