Saskia van Nieuwkerk

Zelfvertrouwen Zingeving Relaties Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Saskia is GZ-psycholoog bij OpenUp. In de gesprekken onderzoeken jullie samen wat jou op dit moment bezig houdt en hoe jouw situatie en jouw eigenschappen daaraan bijdragen.

Saskia heeft een open en nieuwsgierige houding en een kalme, rustige uitstraling. Ze helpt je om je op je gemak te voelen en luistert met volle aandacht. Ze helpt je tot de kern te komen, zodat er meer inzicht ontstaat en je weet welke stappen in de goede richting je zelf kunt zetten.

Om zelf voor haar mentale gezondheid te zorgen, is Saskia veel in de natuur te vinden, vooral sinds ze in Zuid Afrika woont. Daarnaast doet ze regelmatig aan yoga en mediteert ze dagelijks.

Saskia behaalde haar master klinische Neuropsychologie in 2010 aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sindsdien heeft ze ervaring opgedaan met diverse behandelmethoden. Ze werkt het liefst met schematherapie, CGT en mindfulness. Saskia spreekt Nederlands en Engels.

saskia-van-nieuwkerk-psychologist-openup
"Rust vinden in jezelf is een belangrijke zoektocht in ons leven, met name in de drukke hedendaagse tijd. Ik ben blij dat ik je daarbij kan ondersteunen."