Sarah Jaskowiak

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of FRFlag of EN

Sarah is psycholoog bij OpenUp. Haar belangrijkste focus is om een ​​goede relatie op te bouwen en samen te werken aan jouw doelen en groei. Ze is empathisch en dynamisch en zet je aan het werk, maar staat altijd aan de zijlijn om je te ondersteunen.

Sarah helpt je met het versterken van jouw zelfcompassie. Ze maakt je bewust van de patronen die je groei belemmeren, waaronder stress, relaties of slaap, en helpt je meer rust te vinden.

In de sessies gebruikt ze voornamelijk Cognitieve Gedragstherapie (CGT) met invloeden van Dialectische Gedragstherapie (DGT) en Schematherapie (ST), gericht op het ontwikkelen van vaardigheden, het identificeren van emotionele blokkades en het leggen van nieuwe denkpatronen.

Om gezond te blijven, gelooft Sarah dat de verbinding tussen lichaam en geest essentieel is. Ze is daarom graag in beweging door hard te lopen in de natuur, te roeien op de grachten of yoga te doen. Om haar geest te voeden, luistert ze naar inspirerende podcasts, leest ze regelmatig een boek of gaat ze in gesprek met een dierbare.

Sarah behaalde haar Master Psychologie aan Webster University Leiden. Als Franse geboren met Poolse afkomst (en in haar jeugd voor tien jaar naar Nederland verhuisd), heeft ze begrip voor de aanpassingen die nodig zijn in een ander land. Ze heeft een jaar in Thailand gewoond en heeft in internationale omgevingen en met internationale klanten gewerkt. Sarah spreekt zowel Engels als Frans.

"Groei is altijd een overwinning, hoe klein of groot het ook is. Ik ben er om jou hierbij onderweg te ondersteunen."