Rositsa Stoycheva

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of BLFlag of EN

Rositsa is psycholoog bij OpenUp. Het is haar doel om jou te helpen veiligheid en stabiliteit in jezelf te vinden, wat jouw uitdagingen of omstandigheden ook zijn.

Risutsa is warm, open, empathisch en nieuwsgierig. In haar gesprekken creëert ze een veilige sfeer waarin je jouw uitdagingen en gevoelens vrijuit kunt delen. Ze vindt het belangrijk om een fijne band te hebben, zodat ze je tijdens het proces goed kan ondersteunen.

Zelf gaat ze graag de natuur in en beoefent ze yoga om goed voor haar lichaam en geest te zorgen. Daarnaast past ze principes toe die ze in haar sessies ook graag gebruikt, denk aan de cirkel van controle en invloed en mindfulness.

Rositsa heeft haar master Klinische Psychologie gehaald aan de Universiteit van Leiden. Ze heeft zeven jaar werkervaring als psycholoog in zowel Nederland als Bulgarije. Haar aanpak is holistisch. In haar gesprekken combineert ze cognitieve en gedragstherapie (CBT), schematherapie en positieve psychologie. Rositsa spreekt Engels en Bulgaars.

psychologist-rositsa-stoycheva-openup
"Duurzame verandering creëer je door kleine stappen te zetten in de richting die je op wilt. Wat is jouw eerste stap?"