Pia Petsche

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ESFlag of DEFlag of EN

Pia is psycholoog bij OpenUp. Tijdens haar sessies creëert Pia een open, oordeelvrije ruimte zodat je je veilig voelt om jouw uitdagingen, twijfels, en dromen te bespreken.

Door vanuit een ander perspectief naar jouw situatie te kijken, helpt ze je de stappen te identificeren die je kunt zetten om een vervullend en zelfbepaald leven te leiden. Ze richt zich hierbij op jouw individuele kracht en de middelen die je al in je hebt.

Pia heeft meerdere jaren ervaring in het begeleiden van mensen van alle leeftijden op het gebied van stress management, communicatie, relaties, professionele ontwikkeling of heroriëntatie, werk-privébalans en meer.

Pia werkt met benaderingen uit Cognitieve Gedragstherapie (CGT), systeemtherapie, en oplossingsgerichte therapie. Ze biedt ook mindfulness- en ontspanningstechnieken wanneer dit bijdraagt aan de sessie.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen beoefent Pia dankbaarheid–ze richt bewust haar aandacht op dat waar ze dankbaar voor is in haar leven. Om haar energie weer op te laden, reist ze zo vaak als ze kan.

Ze behaalde haar master Klinische Psychologie aan de Universität Bremen in Duitsland.

Pia spreekt Duits, Engels, en Spaans.

psychologist-pia-petsche-openup
“Ik begeleid je graag in het ontdekken van de stappen die je kunt nemen om een vervullend en zelfbepaald leven te leiden.”