Olesia Bobruiko

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap
Flag of RUFlag of UAFlag of EN

Olesia is psycholoog bij OpenUp, waar ze mensen ondersteunt op hun reis naar welzijn en geluk. Voordat ze psychologe werd, studeerde Olesia computerwetenschappen aan de Uzhhorod National University in Oekraïne en werkte ze drie jaar als software engineer.

Haar echte passie is echter psychologie en menselijke relaties. Ze behaalde een mastergraad in psychologie aan de Oekraïense Katholieke Universiteit in Lviv, Oekraïne. Olesia is ook gespecialiseerd in evidence-based therapeutische methoden – cognitieve gedragstherapieën en emotiegerichte therapieën, evenals geleide beelden.

Ze ondersteunt haar cliënten bij het verminderen van stress en angst, het bevorderen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van voedende relaties met zichzelf en anderen.

Ze gelooft dat empathie, transparantie en niet-oordelend luisteren fundamentele pijlers zijn voor het opbouwen van een betrouwbare band met mensen. Tijdens de sessies is Olesia diep geïnteresseerd in wat je te zeggen hebt, probeert ze je volledig te begrijpen en biedt ze haar expertise aan als je die nodig hebt.

Om haar eigen mentale welzijn te behouden, leest Olesia graag, fietst ze, brengt ze tijd door in de natuur en koestert ze momenten met haar dierbaren, waaronder haar pluizige vrienden – hond Jamie en kat Sima.

Olesia spreekt vloeiend Oekraïens (haar moedertaal), Engels en Russisch.

psychologist_olesia_bokruiko_openup
“Het is beter om een kaars aan te steken dan de duisternis te vervloeken.”