Noor Bruijn

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Noor is psycholoog bij OpenUp. Ze onderzoekt graag samen met jou wat jouw kracht is en hoe je de verandering kunt creëren die je zoekt. Dat begint vooral bij erkenning, acceptatie en vragen om hulp.

Als gedragsdeskundige vindt ze het belangrijk om te weten wat je wilt, wie je bent en hoe je met mildheid naar jezelf kunt kijken. We ervaren de werkelijkheid allemaal op verschillende manieren. Als je wilt weten wat voor jou werkt, is het nodig jezelf te leren kennen.

Het is onderdeel van dit proces om vertrouwen te hebben, dingen te proberen en daarvan te leren. Samen zoek je naar wat jou drijft, wat je verlangens zijn en wat je tegenhoudt om te doen wat je wilt doen.

Wanneer je jouw bewustzijn vergroot en je jezelf beter leert kennen, ontdek je waar je invloed op hebt en hoe je dit kunt veranderen.

Om voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, gaat ze de natuur is en leest ze graag. Daarnaast beoefent ze yoga en doet ze aan meditatie. Dit creëert mentale ruimte, bewustwording en helpt haar om te gaan met haar gedachten.

Noor spreekt zowel Nederlands als Engels.

openup-psychologist-noor-bruijn
"We ervaren de werkelijkheid allemaal op verschillende manieren. Als je wilt weten wat voor jou werkt, is het nodig jezelf te leren kennen."