Nicole Vermeulen

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Nicole is Psycholoog bij OpenUp. Met haar open en positieve houding zorgt zij voor een comfortabele sfeer zodat jij je op je gemak voelt om jouw gevoelens en gedachten te delen. Of het nu iets groots is of iets kleins, je voelt je vrij om te bespreken waar je graag verandering in wil zien.

Samen onderzoeken jullie wat jou in de weg staat om met vertrouwen volgende stappen te zetten. Een sessie met Nicole geeft energie en inspireert om nieuwe vaardigheden direct toe te passen in het dagelijks leven.

Om zelf voor haar mentale gezondheid te zorgen zoekt ze de balans tussen inspanning en ontspanning. Ze sport graag en erop uitgaan met haar gezin, familie en vrienden geeft haar veel energie. Daarnaast komt ze tot rust met yoga, mindfulness en een avondje wellness.

Nicole heeft zowel haar bachelor Neuropsychologie als haar master Arbeids- en organisatiepsychologie behaald aan de Universiteit Utrecht. Daarna heeft ze gewerkt in het bedrijfsleven en als life- en loopbaancoach. Een waardevolle combinatie van kennis en ervaring. Ze is gespecialiseerd in ACT (acceptance & commitment therapie), cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie.

Nicole spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist-nicole-recter-vermeulen-openup
"Je openstellen is een krachtig middel om persoonlijke groei te bereiken, ik ben er voor je om je daarbij te helpen".