Mindi Batson

Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Mindi is psycholoog bij OpenUp. Ze is een empathisch, zorgzaam en ruimdenkend persoon die zich inzet om jou de oplossingen te laten ontdekken die je in staat stellen om je beste, vreugdevolle leven te leiden. Mindi is gepassioneerd door holistische benaderingen van welzijn en heeft diepgaande training in mindfulness, somatische en traumatherapie.

Mindi’s aanpak is het bieden van een veilige, open omgeving waarin je je persoonlijke of professionele uitdagingen kunt verkennen. Samen wordt naar een oplossing gezocht met behulp van somatische, mindfulness en holistische benaderingen die in je dagelijks leven kunnen worden toegepast.. Tijdens het proces van samenwerken heb je de autonomie om te beslissen wat werkt voor jouw leven, samen met de verantwoordelijkheid om deze veranderingen door te voeren.

De afgelopen 15 jaar heeft Mindi over de hele wereld gereisd om te studeren en te leven, waar ze is ondergedompeld in verschillende culturen en heeft gestudeerd en samengewerkt met psychologen, yogameesters en mindfulness leraren. Een deel van Mindi’s werk gedurende deze tijd was het trainen van yogadocenten en het psychologisch ondersteunen van groepen mensen bij het verwerken van trauma’s als onderdeel van de intensieve, onderdompelende ervaring. Daarnaast is Mindi verder gegaan met het aanbieden van psychologische sessies waarin benaderingen zoals CGT en mindfulness worden gebruikt naast somatische hulpmiddelen. Mindi is geboren en getogen in het zuiden van Louisiana en brengt diepgang, warmte en persoonlijkheid in elke sessie die ze geeft.

Om goed voor haar mentale gezondheid te zorgen, doet Mindi dagelijks aan yoga, mediteert ze en chant ze. Ze houdt ervan om te gaan hardlopen in de natuur.

Mindi spreekt Engels als moedertaal.

""Er is enorme moed voor nodig om je open te stellen en daarin eer ik je! Ik ben er om je een veilige ruimte te bieden en je in staat te stellen de volgende stap te zetten. Wat wil je cultiveren in je leven?""