Marion Elkin-Greener

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of EN

Marion is een oprechte, nuchtere psycholoog met jarenlange ervaring op het gebied van mentaal welzijn en verslavingen. Als psycholoog en gecertificeerd verslavingstherapeut, helpt ze je om uitdagingen op het gebied van mentaal welzijn en verslaving te overwinnen. Marion is geaccrediteerd door de British Association of Cognitive Behavioural Therapists en de National Counselling Society.

Als integraal psycholoog werkt ze met verschillende modaliteiten, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Dialectische Gedragstherapie (DGT), Persoonsgerichte Therapie en Oplossingsgerichte therapie.

Marion ondersteunt je graag in omgaan met de emotionele impact van belangrijke levensveranderingen. Ze gelooft in een holistische benadering en richt zich niet alleen op de geest, maar ook op het lichaam en de ziel voor een gelukkiger en positiever leven.

Marion weet hoe belangrijk het is om te ontspannen en tijd voor jezelf te maken. Ze houdt van wandelen, reizen, en het lezen van biografieën, en brengt graag tijd door met vrienden en familie.

Marion is al 25 jaar psycholoog en doet het nog altijd met veel plezier. Ze volgde haar opleiding in de Verenigde Staten, waar ze een Master in Counseling Psychologie deed. Ze behaalde daarnaast een diploma in Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Marion heeft een passie voor het creëren van bewustzijn omtrent mentaal welzijn en schrijft en presenteert een wekelijks radioprogramma in Schotland.

Marion spreekt Engels.

psychologist_marion_elkin_greener_openup
“Je kunt geen positief leven leiden met een negatieve mindset. Laat me je helpen aan een positieve en vervullende mindset te werken.”