Maria Touza Cumare

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of ESFlag of EN

Maria is psycholoog bij OpenUp. Ze gelooft dat een sessie een veilige ruimte moet zijn om je innerlijke wijsheid te ontdekken en te leren waarderen wat er voor jou toe doet in het leven. 

Ze is empathisch en nieuwsgierig. Ze luistert goed naar je woorden, gedachten en gevoelens, zodat je samen met haar de beste strategie kan bepalen om ermee om te gaan.

Maria combineert elementen van cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment (ACT) en psychodynamische therapie om jouw situatie te onderzoeken en te begrijpen. Zo vinden jullie samen manieren om je te helpen groeien op een manier die authentiek voor je voelt.

Maria is cum laude afgestudeerd voor haar master Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft ervaring met het behandelen van stress, angst, laag zelfvertrouwen, het vinden van richting, omgaan met emoties, interpersoonlijke relaties en meer. 

Om voor haar mentale welzijn te zorgen, houdt Maria van bewegen. Ze danst en wandelt veel. Daarnaast brengt ze graag tijd door met haar dierbaren en leert graag nieuwe plekken en culturen kennen. 

Ze spreekt Spaans en Engels.

psychologist-maria-touza-cumare-openup
"Laten we een veilige omgeving creëren waarin je toegang krijgt tot je innerlijke wijsheid en kracht, en een eerste stap zetten richting de verandering die jij zelf kunt creëren!"