Margit Nooteboom

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Margit is psycholoog bij OpenUp. Tijdens de gesprekken vindt ze het belangrijk dat er een open sfeer is en je je veilig en vertrouwd voelt om je uitdagingen te bespreken. Samen gaan jullie op zoek naar een effectief plan van aanpak, waarbij ze de regie zo veel mogelijk bij jou houdt.

Je kunt bij Margit terecht als je minder kritisch op jezelf wilt zijn, of andere klachten ervaart welke een negatieve impact hebben op je persoonlijke leven of werkprestaties. In de gesprekken zal zij voornamelijk gebruikmaken van cognitieve gedragstherapie (CGT). Samen kunnen jullie jouw gedachten ordenen. Je hoeft niet precies te weten waar je aan wilt werken in de gesprekken, dit kunnen jullie samen onderzoeken.

Margit zorgt voor haar eigen mentale gezondheid door elke dag iets te doen waar haar toekomstige zelf dankbaar voor zal zijn, zoals piano spelen, hardlopen, een nieuw recept koken of een interessant artikel lezen. Het geeft haar een productief gevoel en maakt dat elke dag waardevol is.

Margit behaalde haar master Psychologische Gedragsbeïnvloeding aan de Universiteit van Amsterdam. Margit spreekt zowel Nederlands als Engels.

"Iedereen verdient het om een gezond en gelukkig leven te leiden. Ik begeleid jou graag in de ontwikkeling naar jouw volwaardige potentie."