Marcel von der Heide

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Leefstijl
Flag of DEFlag of EN

Marcel is psycholoog bij OpenUp. Zijn kalme en authentieke karakter maken dat je je snel ‘thuis’ voelt en je makkelijk openstelt.
Marcel helpt je om in je kracht te staan en je sterk genoeg te voelen om de uitdagingen in je leven aan te gaan. Zie ze als een kans om jezelf beter te leren kennen en te groeien als persoon.

Hij helpt je om te begrijpen en accepteren waarom de dingen zijn zoals ze zijn en geeft je de tools die je in staat stellen echt actie te ondernemen richting jouw doelen.

Om zelf lekker in z’n vel te zitten, speelt hij graag tennis. Zodra hij de bal slaat, verdwijnt alles om hem heen en komt hij in de flow van het spel. Als tegenhanger op de fysieke inspanning, leert hij piano te spelen en wandelt hij graag met z’n hond door de natuur. Dat zijn voor hem dé manieren om te ontspannen.

Marcel studeerde Gezondheids- en Sportpsychologie in Heidelberg en Berlijn en studeert op dit moment voor Systemisch Coach en Therapeut.

Hij heeft gewerkt met allerlei atleten bij o.a. De Duitse Bundesliga Club 1.FC Union Berlin en als onafhankelijk coach voor de Duitse Tennis Association (DTB). Marcel spreekt zowel Duits als Engels.

Marcel von der Heide
"Elke reis begint met een eerste stap."