Madelief Falkmann

Stress en piekeren Werkprestaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Madelief werkt als psycholoog bij OpenUp. Tijdens jullie gesprekken, maakt ze onder meer gebruik van de ACT methode. Deze methode helpt je om een bewust en waardevol leven te leiden, door je te leren omgaan met onaangename gevoelens die je ervaart, een gezonde afstand te nemen van negatieve gedachten (Acceptance), remmingen weg te nemen, en je te richten op wat écht belangrijk is in jouw leven en waar je waarde aan hecht (Commitment).

Samen onderzoeken jullie wat jou energie kost en wat je juist energie geeft tijdens het dagelijks leven. Madelief is ervan overtuigd dat een goede balans tussen beweging en rust een gunstige uitwerking heeft op de psyche. In gesprekken kun je verwachten, dat ze een luisterend oor bied, veel open vragen stelt en haar bevindingen teruggeeft om je een spiegel voor te houden.

Om haar eigen gedachten te ordenen en rust te vinden naast haar werk en sociale leven, gaat ze het liefste hardlopen of wielrennen in de natuur. Ook doet ze regelmatig aan yoga en mindfulness.

Madelief behaalde haar Master Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Twente en werkte daarna binnen de Basis GGZ en het Arbeids- en Organisatie Psychologie werkveld. Daarnaast volgde ze een opleiding Neuro Linguistisch Programmeren en Runningtherapie. Ze spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist-madelief-falkmann-openup
"Een growth mindset helpt je om uitdagingen beter aan te kunnen en meer te bereiken. Ik help je onderzoeken hoe jij jouw growth mindset kunt versterken."