Louisa Goecke

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of DE

Louisa is psycholoog bij OpenUp. Door haar authentieke en meelevende manier van werken creëert ze een omgeving waarin je je snel op je gemak voelt. Oplossingsgericht begeleidt ze je op jouw pad met gesprekken en kleine oefeningen. Louisa’s systemische manier van werken helpt je om een nieuw perspectief op je problemen te ontwikkelen en de eerste stappen uit te werken op een manier die werkt voor jou.

Voor Louisa is het vooral belangrijk om je te ondersteunen bij het ontdekken van je eigen behoeften en het stellen van grenzen. Zelfzorg is volgens haar het belangrijkste voor ons mentale welzijn. Ze werkt al 5 jaar als psycholoog met volwassenen en kinderen en is ook in opleiding tot psychologisch psychotherapeut (systeemtherapie), waarvoor ze gevorderde therapeutische vaardigheden verwerft.

In haar werk richt Louisa zich op systemische begeleiding bij mentale stress of beroepsoriëntatie. Ook adviseert zij ouders of opvoeders met kinderen die last hebben van psychologische spanning of aandoeningen.

Voor haar eigen mentale welzijn gaat Louisa graag sporten of spreekt ze af met vrienden. Ze haalt ook veel voordeels uit podcasts en boeken.

Louisa volgde haar bachelor Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en haar master Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. In Duitsland haalde ze aanvullende diploma’s in Oplossingsgerichte Therapie en Systemische Counseling. Ze verwacht in 2025 haar opleiding Psychologische Psychotherapie aan het IFS in Essen (DU) af te ronden.

Louisa spreekt Duits.

psychologist-louisa-goecke-openup
‘’If you stop dancing tango and move on to foxtrot instead, your dance partner might have a hard time sticking to the tango steps.” - Bill 'O Hanlon