Lisa Tammena

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Lisa is psycholoog bij OpenUp. Tijdens haar sessies creëert ze een veilige en rustgevende omgeving, zodat je je gemakkelijker openstelt. Ze helpt je inzicht krijgen in wat je behoeften zijn, wat je patronen zijn en waar je mogelijk ‘vastzit’. Zo helpt ze je zelfbewust worden en je leven vorm te geven op een manier die bij je past.

Lisa werkt al zes jaar als coach en psycholoog. Ze combineert verschillende methoden uit systemische coaching en gedragstherapie met mindfulness en oplossingsgerichte korte-termijn therapie.

Ze heeft ervaring op het gebied van zelfvertrouwen, zelfbeschikking, stress, omgaan met crises, persoonlijke ontwikkeling, zingeving en meer.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen streeft ze naar de juiste balans tussen wel en niet werken. Ze besteedt veel aandacht aan de betekenisvolle relaties in haar leven en haar hobbies. Daarnaast sport ze regelmatig en beoefent ze mindfulness en yoga.

Lisa volgde een Bachelor Bedrijfspsychologie aan de Leuphana University in Lüneburg, Duitsland, gevolgd door een Master Klinische Psychologie aan de Psychologische Hochschule Berlin. Ze is daarnaast gecertificeerd systemisch coach en bemiddelaar.

Lisa spreekt Duits en Engels.

psychologist-lisa-tammena-openup
"Als je nu één ding mag veranderen, wat zou het dan zijn? Ik begeleid je graag op jouw weg naar meer helderheid, meer zelfvertrouwen, en meer innerlijke rust."