Lili Thoelen

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Leefstijl Mindfulness
Flag of FRFlag of EN

Lili is psycholoog bij OpenUp. Ze is empathisch en ruimdenkend. Ze past haar manier van werken aan op jouw behoeften, achtergrond en uitdagingen en vindt het belangrijk om een goede band met elkaar op te bouwen.

In haar gesprekken legt ze veel nadruk op een eerlijke en open communicatie. Alleen op die manier kun je effectief de doelen bereiken die je aan het begin samen hebt gedefinieerd.

Om voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, speelt Lili graag muziek. Dit helpt haar om in contact te komen met haar emoties en zichzelf te uiten. Ook luistert ze graag muziek. Een fijn moment om bij zichzelf in te checken.

Lili heeft gewerkt als psycholoog in een psychiatrisch crisiscentrum en werkt naast haar werk bij OpenUp in een gespecialiseerd behandelcentrum (SGGZ). Dit geeft haar de kans om haar therapeutische vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Denk aan Cognitieve Gedragstherapie (CBT), Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT), schematherapie (ST), Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en dialectical behavior therapy (DBT).

Lili heeft een bachelor- en masterdiploma Klinische Psychologie en een tweede afstudeerrichting Juridische & Forensische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Lili spreekt zowel Frans als Engels.

psychologist-lili-thoelen-openup
"Je bent niet je gedachten. Je bent het bewustzijn achter je gedachten."