Lavy van der Goot

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Lavy is psycholoog bij OpenUp. Haar werkwijze wordt getypeerd door empathie, openheid en wederzijds vertrouwen. Met haar oprechte interesse in de ander houdt ze graag een spiegel voor door op de juiste momenten kritische vragen te stellen, zonder oordeel en op een luchtige manier.

Haar kracht ligt bij het concretiseren van zaken. Hiermee komen jullie samen tot de kern, wordt het duidelijk wat jouw belemmeringen zijn en welke stappen je kan nemen om weer in beweging te komen. Lavy helpt je de regie te behouden en te gaan voor dat waar jij gelukkig van wordt, om zo te leven in lijn met jouw persoonlijke waarden.

Om mentaal fit te blijven is Lavy zo veel mogelijk buiten in de natuur, zowel in Nederland als daarbuiten. Ze begint elke dag met yoga, dit helpt haar om in rust de dag te beginnen, en reflecteert regelmatig door middel van (schrijf)oefeningen.

Na haar master Sociale Psychologie aan de UvA heeft Lavy een aantal jaar gewerkt in de reclame-industrie. Echter had ze meer interesse in de verhalen van mensen dan die van merken. Daarom besloot ze een coachopleiding (NOBCO-gecertificeerd) te doen en te focussen op de ontwikkeling van anderen. De afgelopen jaren heeft ze gewerkt als learning & development manager, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan in het ontwikkelen en geven van trainingen en het voeren van 1-op-1 gesprekken. Hierbij past ze regelmatig modellen en opdrachten toe uit o.a. ACT, TA en positieve psychologie.

Lavy spreekt Nederlands en Engels.

psychologist_lavy_van_der_groot_openup
"Think big, act small. What is the first step you can take today? I'm looking forward to guide you in this journey."