Laura Daniela Peeters

Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Slaap Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Laura is psycholoog bij OpenUp en streeft ernaar je te ondersteunen in het ‘helpen van jezelf’. In een oordeelvrije omgeving ondersteunt ze je in het overwinnen van uitdagingen en het behalen van persoonlijke doelen. Dit doet ze met empathie, aandacht, begrip, en humor.

Ze richt zich in haar sessies op jouw wensen en behoeften, gaat altijd uit van je kracht, en werkt oplossingsgericht.
In haar vrije tijd maakt Laura graag lange wandelingen of gaat ze de natuur in. Mindfulness, meditatie en yoga helpen haar omgaan met stress en maken haar veerkrachtiger.

Laura behaalde haar Master Klinische Psychologie aan de Westfälische Wilhelms-Universität in Münster, Duitsland. Na haar Master volgde ze een postdoctorale opleiding tot bevoegd psychotherapeut met een focus op Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Ze werkte vier jaar als psycholoog/psychotherapeut en heeft ervaring met verschillende behandelmethoden (waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Acceptatie en Commitment Therapie, en mindfulness).

Laura spreekt Duits en Engels.

psychologist-laura-daniela-openup
“Ik ben blij dat je hier bent. Je hebt de eerste stap gezet! Nu kunnen we samen kijken wat de volgende stap naar een vervullend leven voor jou kan zijn.”