Krisztina Chogo

Stress en piekeren Zingeving Relaties Slaap Mindfulness
Flag of EN

Krisztina is psycholoog bij OpenUp. Ze biedt een warme, rustgevende, en oordeelvrije plek om jouw ervaringen te verkennen. Ze hecht waarde aan jouw authenticiteit en respecteert je persoonlijke autonomie.

Krisztina’s opleiding en ervaring zijn grotendeels gericht op derde generatie Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Met een combinatie van op verandering gerichte technieken en op aanvaarding gebaseerde strategieën, helpt ze je om blijvende veranderingen te maken.

Krisztina heeft ruim zes jaar ervaring in de psychologische dienstverlening en heeft in verschillende contexten in verschillende landen gewerkt. Ze verwelkomt diversiteit en biedt een flexibele, individuele aanpak.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen, doet ze bewust oefeningen om uit haar hoofd en in haar lichaam te komen. Ze houdt van yoga, dansen, en maakt graag lange wandelingen in de natuur.

Krisztina behaalde haar Bachelor Psychologie aan Harvard University, haar Master Klinische Psychologie aan Universiteit Leiden, en doet momenteel een PhD in Counseling Psychologie aan de University of Roehampton in Londen.

Krisztina spreekt Engels.

psychologist-krisztina-chogo-openup
“De eerste stap nemen en om hulp vragen is vaak het moeilijkst. Goed gedaan, je hebt de eerste stap gezet! Ik ondersteun je graag tijdens de rest van je reis.”