Kelly Veerkamp

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Kelly is psycholoog bij OpenUp. Ze woont momenteel in de Verenigde Arabische Emiraten en houdt van het ontdekken van nieuwe culturen en reizen. Het helpt haar de mensheid in haar verschillende contexten te begrijpen. Tegelijkertijd wordt duidelijk hoe samenlevingen de persoonlijkheid van het individu kunnen beïnvloeden. Gemotiveerd om het unieke karakter en de complexiteit van haar cliënten te begrijpen, werkt ze met persoonsgerichte en humanistische therapeutische benaderingen.

Ze gelooft dat elk persoon het vermogen heeft om zich om te keren uit lastige situaties waarmee ze worden geconfronteerd, mits ze de juiste begeleiding en mentaliteit hebben. Daarom vindt Kelly het belangrijk om zinvolle therapeutische relaties op te bouwen door een warme, vertrouwelijke en oplossingsgerichte benadering. Ze biedt ondersteuning bij het omgaan met dagelijkse problemen, maar kijkt ook naar hoe je ruimte kunt maken voor het leven dat je wilt, dingen die ertoe doen, vreugde en een nieuw begin. Samen kunnen we ons richten op het versterken van je persoonlijke ontwikkeling door doelen te stellen en prioriteiten te stellen bij het ontwikkelen van een gezond zelfbeeld, emotieregulatie, het vergroten van emotionele veerkracht, het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit op het werk en het verbeteren van relaties, allemaal om belangrijke positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Om haar eigen gezonde balans tussen werk en privé te werken, geeft Kelly prioriteit aan zelfzorg en ontspanning. Ze houdt ervan haar creativiteit uit te drukken op artistieke manieren zoals keramieken, schilderen en interieurontwerp. Andere activiteiten waar ze een passie voor heeft zijn pilates, wandelen en koken. Ze leert de Spaanse taal en brengt graag tijd door in de natuur.

Kelly behaalde in 2018 haar master Gezondheidszorgpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft ervaring opgedaan in een breed scala aan psychologische interventies en therapeutische omgevingen met diverse gemeenschappen die zij groeps- en individuele therapie bood. Ze gaf therapie aan mensen met verslavingsproblematiek, persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen, stemmingsstoornissen en meervoudige levensfaseproblematiek. Ze is opgeleid in CGT, ACT en mentalized based therapy (MBT).

Kelly spreekt Nederlands en Engels.

psychologist_kelly_veerkamp_openup
"Je doet je best met wat je hebt, en vandaag is weer een dag om het opnieuw te proberen."