Judith Niekel

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap
Flag of ENFlag of NL

Judith is psycholoog bij OpenUp. Niets is haar vreemd: als werknemer, leidinggevende, partner, moeder, en dochter weet ze als geen ander, uiteindelijk zijn we allemaal maar mensen. Het is heel normaal dat we gedurende ons leven uitdagingen tegenkomen en dat we er af en toe even niet meer zelf uitkomen.

Is jouw glas halfvol of misschien wel bijna helemaal leeg? Judith helpt je graag de kraan te vinden, zodat je je eigen glas altijd kunt bijvullen wanneer het nodig is.

Indien nodig, is ze niet bang om je op een liefdevolle manier uit te dagen en je een duwtje te geven wanneer je dat nodig hebt om weer in beweging te komen. Ze helpt je graag met het ontdekken van je sterke kanten en je persoonlijke waarden, zodat je die bewust in je werk en je dagelijks leven kunt integreren.

Om zelf een goede balans tussen lichaam en geest te houden sport Judith zes keer per week een uur (padel, tennis, hiken) en doet ze aan yoga. Daarnaast zijn goede, open gesprekken met familie en vrienden heel belangrijk voor haar.

Judith behaalde haar Master Levenslooppsychologie aan de Open Universiteit–een master waarin de hele levensloop van de mens centraal staat, inclusief alle ups en downs. Ze werkt graag met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), positieve psychologie en oplossingsgerichte coaching. Zij heeft haar eigen coaching praktijk waarin zij mensen en bedrijven helpt om lichter te werken, leven, beter te slapen en op gewicht te blijven. Daarnaast heeft ze ruim 30 jaar ervaring in verschillende functies in het bedrijfsleven, onder meer bij een financiële multinational.

Eerder behaalde Judith een master European Studies (Europees Recht, Engels, Spaans) aan de Universiteit van Amsterdam. Door haar vele reizen en haar verblijf in het buitenland is ze cultuurgevoelig.

Judith spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-judith-niekel-openup
"Het leven bestaat uit ongeveer 10% van wat je overkomt en voor de overige 90% uit hoe je daarop reageert. Ik help je graag sneller met moeilijke of lastige dingen om te gaan met praktische tips en oefeningen die je mentale veerkracht en flexibiliteit vergroten! "