Jochem Bukman

Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Jochem is psycholoog voor OpenUp. Hij gaat graag de verbinding aan om zo samen te onderzoeken wat er speelt. Hierbij is zijn vertrekpunt het perspectief van de ander, welke verklaring heb je zelf voor jouw uitdagingen? Hier gebruikt hij graag wat humor bij om zaken lichter te maken, maar schuwt hij zeker niet de confrontatie wanneer die behulpzaam is voor het proces.

Om met intentie zijn dag te starten, mediteert hij elke ochtend tien minuten voor hij aan zijn dag begint. Daarnaast pakt hij wekelijks een moment om te reflecteren om zich bewust te blijven van zijn groei, wat er goed gaat en wat er beter kan.

Hij combineert graag zijn achtergrond in de Arbeids- en organisatie psychologie, zijn eerdere werkervaring en zijn Master in de Klinische psychologie om uitdaging te herformuleren en naar passende oplossingen te kijken. Jochem spreekt zowel Nederlands als Engels.

"Hulp vragen is absoluut een teken van de leiding pakken over jouw leven. Ik help je graag met ontdekken hoe jij meer invloed kan uitoefenen. Waar wil jij nog in groeien?"