Jasmijn Eerenberg

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Jasmijn is psycholoog bij OpenUp. Ze werkt empathisch, ondersteunend en waar het kan met een vleugje humor. Jasmijn helpt je om meer inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag.

Tijdens jullie gesprekken onderzoeken jullie samen wat je belemmert en hoe je hier mee om kunt gaan. Ze stimuleert je om hier in het dagelijks leven ook gelijk mee te oefenen.

Daarnaast is er in de gesprekken aandacht voor wat jou juist energie en voldoening geeft. Door middel van deze doel- en krachtgerichte aanpak krijg je meer duidelijkheid in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Om zelf voor haar mentale gezondheid te zorgen, probeert ze goed te luisteren naar haar behoeften en inspanning en ontspanning af te wisselen. “Ik check regelmatig even in bij mezelf, door een korte (adem)pauze te nemen. Daarna stel ik mijzelf een aantal vragen: Hoe gaat het met mij? En wat heb ik op dit moment nodig? Dit helpt mij om meer bewuste keuzes te maken in mijn leven’.

Jasmijn behaalde haar Master Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en haar master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast is ze gecertificeerd mindfulnesstrainer, opgeleid door het Centrum voor Mindfulness Nederland (CVM) en heeft ze de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) afgerond. Jasmijn spreekt zowel Nederlands als Engels.

"Als ik ergens mee zit helpt het mij om hierover te praten. Ik gun jou ook de mogelijkheid om je open te stellen en kwetsbaarheden te delen. Hier help ik je graag bij."