Inga Marie Freund

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Inga Marie is psycholoog bij OpenUp. Met haar rustige en ruimdenkende karakter wil ze je gehoord en begrepen laten voelen. Samen ga je nadenken over alle aspecten in het leven die je zou willen onderzoeken of waaraan je zou willen werken – of het nu gaat om het opbouwen van veerkracht tegen stress, inzicht krijgen in je emoties of leren grenzen te stellen.

Inga Marie ondersteunt je op jouw weg naar zelfbewustzijn en zelfontplooiing door middel van een persoonlijke en doelgerichte aanpak.

Inga Marie is ervan overtuigd dat het uiten van je problemen en het uiten van je emoties helend werkt. Zelf deelt ze haar worstelingen graag met vrienden of familie. Dit helpt haar op haar beurt om helderheid in haar hoofd te krijgen, een nieuw perspectief te krijgen en meestal zelfs een oplossing te vinden.

Na opgegroeid te zijn in Duitsland en Nederland, voltooide Inga Marie haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Glasgow en de University of California Berkeley, gevolgd door een onderzoeksmaster in klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Leiden.

Naast haar werk bij OpenUp vervult ze ook een PhD-positie bij de afdeling psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Haar wetenschappelijk onderzoek richt zich op het emotionele geheugen. Inga Marie spreekt zowel Duits en Engels.

"Je zult nooit meer met iemand praten dan met jezelf in je hoofd - dus wees lief voor jezelf!"