İmge Okaygün

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of TRFlag of EN

İmge is psycholoog bij OpenUp. In haar gesprekken vindt ze het belangrijk dat je jouw uitdagingen en gedachten vrijuit kunt delen. Ze oordeelt niet en creëert een veilige, comfortabele sfeer. Samen verkennen jullie wat jouw behoeften zijn en leer je jezelf beter kennen.

İmge helpt je bewust te worden van je gevoelens en gedachten. Daarvoor maakt ze graag gebruik van Cognitive Behavioral Therapy (CBT) en mindfulness.

Ze helpt je oplossingsgericht te denken en uitdagingen met beide handen aan te gaan. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? En hoe kun je daar blijvende verandering in aanbrengen? Samen onderzoeken jullie jouw gedachten, ontdek je nieuwe perspectieven en ontwikkel je meer compassie voor jezelf.

Zelf houdt ze ervan om lange wandelingen te maken, te sporten, te koken, af te spreken met vrienden en te reizen naar nieuwe bestemmingen. Deze activiteiten helpen haar om lekker in haar vel te zitten en met een positieve blik de wereld in te kijken.

İmge behaalde haar master Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden. Sinds 2019 geeft ze binnen verschillende organisaties psychologische begeleiding. Ze spreekt zowel Turks als Engels.

“Hoe kun je realistische gedachten in je leven aannemen en concrete stappen zetten naar oplossingsgerichte, functionele gedragsstrategieën? Ik zal je hierin graag begeleiden!”

openup-psychologist-İmge-okaygün
"Hoe kun je gedachten ontwikkelen die je verder helpen? Ik help je hier graag bij."