Heike Malmros

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of DKFlag of DEFlag of EN

Heike is psycholoog bij OpenUp. Met haar open houding creëert ze een veilige omgeving waar je je vrij kunt uiten.

Heike heeft vier jaar ervaring als Klinisch Psycholoog in haar eigen praktijk, waar ze mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden met uiteenlopende uitdagingen helpt. Ze combineert Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie, Korte Dynamische Psychotherapie (ISTDP) en Mindfulness, met een focus op de interactie tussen lichaam en geest. Voor Heike zijn persoonlijke waarden en emoties even belangrijk en zijn beide een kompas voor richting en groei.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen mediteert Heike mediteert elke dag. Ze brengt ook graag tijd door met vrienden en familie–al weet ze daarnaast ook tijd vrij te maken voor haar eigen hobbies, zoals muziek, yoga en zwemmen. Vooral koudwaterzwemmen helpt haar geconcentreerd en helder te blijven.

Heike behaalde haar Bachelor en Master in Klinische en Arbeids- en Organisatiepsychologie aan Københavns Universitet in Denemarken. Eerder studeerde ze Geschiedenis en Filosofie in Denemarken en Duitsland.

Heike spreekt Deens, Duits en Engels.

psychologist-heike-malmros-openup
"Fysiek welzijn is ook mentaal welzijn. Kleine verbeteringen in je dagelijks leven maken op de lange termijn een groot verschil. Voor jezelf zorgen betekent goede gewoonten koesteren, gezelschap van anderen opzoeken en dingen doen waar je gepassioneerd over bent."