Giovanna Farrell

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Giovanna is psycholoog bij OpenUp. Haar sessies zijn een informele, warme plek om jouw persoonlijke ervaringen en omstandigheden in alle openheid te verkennen. Giovanna combineert elementen uit Schematherapie, Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) om tot een dieper inzicht in en een betere band met jezelf en jouw omgeving te komen.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen, maakt Giovanna elke dag een wandeling. Met behulp van de natuur reguleert ze haar emoties en energieniveau, creëert ze ruimte voor zelfreflectie en maakt ze verbinding met haar behoeften.

Giovanna behaalde haar master in klinische psychologie aan de Universiteit Leiden en heeft drie jaar ervaring als psycholoog. Ze behandelt uiteenlopende problemen, waaronder angstklachten, stress en burn-out, trauma en stemmingsstoornissen.

Giovanna spreekt Engels en Nederlands.

psychologist-giovanna-farrell-openup
“Verandering in onszelf en onze omgeving begint met de bereidheid om onze innerlijke en uiterlijke belevingswereld onder ogen te zien – met nieuwsgierigheid en compassie voor onszelf en anderen.”