Gabriel Lincoln do Nascimento

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of PTFlag of DEFlag of EN

Gabriel is psycholoog bij OpenUp en heeft een passie voor het helpen van mensen.. Met vier jaar ervaring in klinische psychologie heeft Gabriel levens veranderd door middel van zijn meelevende 1:1 sessies en thematische discussiegroepen die aanzetten tot nadenken.

Cliënten voelen zich onmiddellijk op hun gemak bij Gabriel, die een warme en accepterende omgeving creëert waar emoties  zonder oordeel worden omarmd. Een lach en een traan worden hier gevierd, omdat elk gevoel een plaats heeft in jouw reis van groei.

Als jouw psycholoog ondersteunt Gabriel je bij het navigeren door de complexiteit van het leven, zodat je je sterke kanten kunt herkennen en obstakels kunt doorbreken. Zijn dynamische therapeutische stijl bevordert positieve verandering en zorgt ervoor dat je je tijdens je hele reis gesteund en sterk voelt.

Heb je last van zelfvertrouwen? Worstel je met je zelfbeeld? Word je een beetje angstig van sociale situaties? Laten we uitzoeken wat je helpt om er beter mee om te gaan en te verbeteren wat je wilt verbeteren. Gabriel gaat op een kundige manier om met een verscheidenheid aan uitdagingen, en tijdens moeilijke tijden zoals rouwprocessen, biedt hij een meelevende schouder om op te leunen en met je samen te werken om hulpmiddelen en strategieën te herkennen die je helpen om de emoties te voelen die gevoeld moeten worden, zonder overweldigd te raken.

Gabriel’s benadering is gebaseerd op psychodynamische principes die hij integreert met andere wetenschappelijk onderbouwde therapieën. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat jouw ervaring met deze sessies zowel effectief als persoonlijk betekenisvol is.

Naast zijn rol als psycholoog is Gabriel een groot voorstander van zelfzorg. Hij geeft het goede voorbeeld door gezonde grenzen aan te houden en tijd te besteden aan zijn eigen passies, zoals sporten en piano spelen. Gabriel put uit zijn ervaring en geeft tips van onschatbare waarde om je eigen mentale welzijn te bevorderen, waaronder het omarmen van emoties, het stellen van haalbare doelen en het doen van activiteiten die je ziel koesteren.

Gabriel is graag je vertrouwde partner op het pad naar persoonlijke groei en emotionele veerkracht – of om gewoon een praatje te maken en je open te stellen!

Gabriel biedt sessies aan in het Engels, Duits en Portugees.

""Samen omarmen we de reis van zelfacceptatie, waarbij we de waardevolle gereedschappen en strategieën ontdekken die je al bezit. Door weerstand te erkennen en te overwinnen, maken we de weg vrij voor diepgaande persoonlijke groei en blijvende positieve verandering.""