Francisco Gazquez Rodriguez

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ESFlag of ENFlag of NL

Paco is psycholoog bij OpenUp. Hij luistert met een open houding om zo inzicht te krijgen in de uitdagingen die je tegenkomt in je leven.

Hij is professioneel Klinisch Psycholoog, Neuropsycholoog en Mindfulness trainer. In zijn werk combineert hij klassieke benaderingen zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT) met moderne oplossingen zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Gedragsactivatie.

De intentie van zijn sessies is om helderheid te creëren, een nauwkeurig beeld van de situatie te schetsen en praktische handvatten aan te reiken die je uitdagingen verminderen en je welzijn verbeteren.

Paco is een ervaren psycholoog die mensen met uiteenlopende zaken helpt waaronder depressie, angst, stress, pijn, burn-out, en meer. In het verleden deed hij ervaring op in het bedrijfsleven en hield hij zich onder andere bezig met conflicten oplossen en omgaan met diversiteit.

Paco mediteert elke dag en blijft actief. Humor, dankbaarheid en compassie zijn ook belangrijke elementen in zijn dagelijks leven.

Paco spreekt Nederlands, Engels en Spaans (moedertaal).

psychologist-francisco-gazquez-rodriguez-openup
“Iedereen moet zijn eigen berg beklimmen. Soms is het makkelijk, soms is het moeilijk. Ik kan jouw berg niet voor jou beklimmen, maar misschien kunnen we wel samen de weg vrijmaken.”