Fleur van der Maaten

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Fleur is psycholoog bij OpenUp. In haar gesprekken kiest zij voor een rustige, eerlijke en duidelijke aanpak. Ze biedt een luisterend oor zonder oordeel en weet te confronteren waar nodig.

Samen onderzoeken jullie wat jouw belemmeringen zijn om deze vervolgens om te buigen naar iets dat jou helpt. Vaak hebben kleine bewustwordingen of aanpassingen al groot resultaat. Fleur gelooft in de (veer)kracht van ieder mens, ook al lijkt die soms even ver te zoeken.

Voor de één is praten over gevoelens en gedachten makkelijker dan voor de ander. Fleur helpt je bij het ordenen van je gedachten of het uiten van je emoties.

Zelf houdt ze ervan om haar dag te beginnen met een moment van rust en reflectie. Al is het voor één minuut. Door even kort aan jezelf te vragen hoe het met je gaat en wat je die dag nodig hebt, kun je al een groot verschil maken.

Fleur heeft haar master Klinische psychologie en de mastertrack Training & Development behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt al 10 jaar als zelfstandig (media)psycholoog, trainer en coach en heeft een brede ervaring in het voeren van diverse gesprekken. Fleur spreekt zowel Nederlands als Engels.

"De menselijke behoefte om te praten is eeuwen oud. Ik ben er van overtuigd dat praten helpt en ik ben blij dat ik bij OpenUp in deze behoefte kan voorzien. ."