Fabio Cannas Aghedu

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of FRFlag of ITFlag of ESFlag of EN

Fabio Cannas Aghedu is psycholoog bij OpenUp. Tijdens een sessie met hem zul je merken dat hij empathisch, dynamisch en ruimdenkend is. Hij gelooft in het creëren van een inclusieve en niet-oordelende omgeving. Vanaf het begin van de sessie bedenkt Fabio hoe hij je meteen, op een praktische manier, kan helpen.

Om voor zijn eigen mentale welzijn te zorgen, sport hij bijna dagelijks en is het zijn doel om elke dag minstens één moment van plezier of rust te vinden, hoe klein ook.

Met een master Klinische Psychologie en een PhD in psychologie van de Universiteit van Padua, is Fabio goed thuis in evidence-based therapieën. Hij bezit ook een universitair diploma Cognitieve Gedragstherapie (CGT) van de Universiteit van Nîmes. Als docent voor psychologie- en geneeskundestudenten aan de universiteit blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Fabio spreekt Italiaans, Engels, Frans en Spaans.

psychologist-fabio-cannas-aghedu-openup
"Een uitdaging is geen obstakel, maar eerder een kans om jezelf te ontdekken en te groeien. Omarm het ongemak en daag jezelf uit om te leren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden."