Esraa Chaddad

Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of EGFlag of FRFlag of EN

Esraa is psycholoog bij OpenUp. Ze helpt je te ontdekken wat echt belangrijk is voor jou in je werk, je relaties en je privéleven, zodat je het leven kunt creëren wat je blij maakt. In haar dynamische sessies combineert ze emotionele en cognitieve vaardigheden met praktische acties,

Samen verkennen jullie je waarden, vergroot je je zelfvertrouwen en -compassie en ontwikkel je waardevolle vaardigheden om met je emoties en gedachten om te gaan.

Uit elke sessie neem je iets mee wat je in je dagelijks leven kunt toepassen. Ze stimuleert je om direct stappen te zetten in de richting die jij op wilt.

Zelf observeert Esraa regelmatig haar eigen gedachten en gevoelens door bij zichzelf in te checken. Dit helpt haar om afstand te nemen van gedachten die haar niet helpen. In haar vrije tijd bakt ze graag, brengt ze tijd door in de natuur en zingt ze. Ook laadt ze haar batterij op door tijd door te brengen met vrienden en familie.

Esraa behaalde haar master in Integratieve Klinische Psychologie aan de Universiteit van Genève en is gecertificeerd ACT-therapeut. Ze heeft ervaring met ADHD, depressie, angst en trauma. Daarnaast helpt ze mensen met het leven als expat in een nieuw land. Esraa spreekt zowel Engels, Frans als Arabisch.

"Hoe wil jij jouw leven écht leven? Laten we het samen ontdekken en waarmaken!"