Elrika Erasmus

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of EN

Elrika is psychologe bij OpenUp. Ze is warm en open in haar consulten, waar haar cliënten zich in een veilige omgeving vrij kunnen uiten. Ze luistert goed naar de uitdagingen en sterke punten in het leven van haar cliënten en stemt haar therapie af op de modaliteit die het meest geschikt is voor het betreffende probleem.

Tijdens consulten stelt Elrika graag een doel vast om ervoor te zorgen dat haar cliënten hun tijd goed besteden. Ze is zowel nieuwsgierig als creatief en zal zorgvuldig en meelevend vragen stellen over de uitdagingen die cliënten aandragen. Cliënten sluiten een sessie altijd af met nuttige handvatten en actiepunten.

Elrika maakt tijdens haar sessies gebruik van compassiegerichte therapie, positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie, evenals ACT, CGT en andere therapie-modaliteiten sinds ze in 2005 is afgestudeerd als psychologe.

Elrika probeert haar werk in evenwicht te houden met zwemmen, wandelen in de natuur en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ze zoekt graag nieuwe uitdagingen en ervaringen voor zichzelf, en vindt reizen de perfecte manier om hier invulling aan te geven.

Elrika heeft een masterdiploma Beleidingspsychologie, een masterdiploma Bestuurs- en Leiderschapscoaching en is gecertificeerd als CBT-therapeute (mindfulness, DBT, CFT en ACT). Momenteel is ze bezig met een aanvullende doctoraalstudie Coachingspsychologie.

Elrika spreekt Engels, Afrikaans en een klein beetje Nederlands.

psychologist-elrika-erasmus-openup
"Is it time to talk? I am here to listen and help you move forward in a way that is right for you."