Eline Lie

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of ENFlag of NL

Eline is psycholoog bij OpenUp. In de gesprekken schept zij samen met jou orde in de chaos. Eline is pragmatisch en komt snel tot de kern. Zij onderzoekt samen met jou wat jou drijft in het leven en wat je weghoudt van je doelen en dromen. Van nature biedt zij jou de ruimte voor kwetsbaarheid en het vertrouwen te handelen naar je waarden.

Door haar open, positieve en onbevooroordeelde houding, nodigt ze je uit om vanuit jouw eigen kracht weer in beweging te komen en daadwerkelijk stappen te zetten. Ze sluit graag aan bij wat jij nodig hebt in de juiste vorm van steun, sturing en inspiratie.

Om zelf voor haar mentale gezondheid te zorgen, probeert ze goed te luisteren naar haar behoeften en inspanning en ontspanning af te wisselen. Ze gaat graag een wandeling maken in de natuur en sport regelmatig. Het brengt haar uit haar hoofd en in haar lijf.

Eline behaalde haar master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Haar jarenlange werkervaring als consultant in het bedrijfsleven en als zelfstandig psycholoog en coach neemt ze mee in de gesprekken. Zij werkt vanuit de CGT, positieve psychologie, o.a. de Acceptance and Commitment therapie (ACT). Eline spreekt zowel Nederlands als Engels.

Eline Lie
"Je openstellen zorgt voor verbinding, een basisbehoefte om te kunnen overleven. Het geeft me veel voldoening dat ik hier bij OpenUp aan kan bijdragen."