Djai Baaten

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Djai Baaten is psycholoog bij OpenUp. Bij Djai zul je merken dat therapie niet alleen over de negatieve aspecten hoeft te gaan. Het gaat ook over de goede dingen in het leven, bijvoorbeeld hoe je dingen die jou gelukkig maken en voldoening geven kunt uitbouwen. Djai heeft een positieve instelling en gaat oplossingsgericht te werk.

Djai heeft zich de afgelopen 4 jaar op trauma- en verslavingsproblematiek gericht en is geschoold in Cognitieve Gedragstherapie, Acceptatie- en Commitment Therapie (ACT) en EMDR. Djai gebruikt een combinatie van deze technieken voor zijn cliënten, maar geeft de voorkeur aan ACT om gedachten en emoties beter te leren begrijpen. Met behulp van verschillende oefeningen en technieken werk je naar acceptatie en rust toe, om zo ruimte te creëren voor bewust gedrag.

Om zijn mentaal welzijn in balans te houden, maakt Djai tijd voor zichzelf. Samenzijn met vrienden, lezen, reizen en sporten, in de vorm van yoga en surfen, maken allemaal deel uit van zijn self-care routine.

Djai spreekt zowel Engels als Nederlands.

psychologist-djai-baaten-openup
“Een eeuwenoud Oosters gezegde luidt: ‘Als je niet besluit waar je heen wilt gaan, blijf je hetzelfde pad bewandelen.’”