Daniëlle van de Kemenade

Stress en piekeren Relaties Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Daniëlle is psycholoog bij OpenUp. Ze gelooft in de waarde van kort in het leven naast je meelopen als gelijkwaardige, met mededogen en nieuwsgierigheid. Mens zijn is niet altijd even makkelijk. Soms lijkt het alsof het leven ons tegenwerkt, of alsof niemand onze ervaring deelt. In onze sessies hoopt ze dat je ervaart dat, wat er ook gaande is in je leven, je je rustiger, minder alleen en meer verbonden kan voelen.

Daniëlle’s input op jouw situatie zal geïnformeerd zijn door haar wetenschappelijke kennis (Msc. in Psychologie & Neurowetenschappen aan King’s College London), praktische tools (mindfulness, Voice Dialogue, relatietherapie, coaching vragen) en haar eigen levenservaring (werkloosheid, expat zijn geweest, rouw, liefde en alles wat daarbij komt).

Voor haar eigen mentale gezondheid deelt ze haar emoties & gedachten met vrienden, familie of haar eigen therapeut wanneer ze het ook maar nodig heeft. Ze probeert de meeste ochtenden te starten met yoga en meditatie, en vaak lukt het ook. Daarnaast zoekt ze plezier en vervulling door muziek, lezen, lekker eten te koken en buiten te wandelen.

psychologist-danielle-van-de-kemenade-openup
Doe het rustig aan, adem in... en uit. Stap voor stap. Het komt goed, wat er ook gebeurt.