Dagmar Hopf

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Mindfulness
Flag of DEFlag of ENFlag of NL

Dagmar is psycholoog en mindfulness-coach bij OpenUp. Ze biedt je een veilige, niet-oordelende ruimte om je zorgen, problemen en vragen te delen. Samen verken je je problemen verder om overzicht en helderheid te krijgen, maar ook om tot de kern ervan door te dringen.

Dagmar helpt je om je overtuigingen, emoties en angsten te herkennen, te begrijpen en te aanvaarden, wat een belangrijke stap is naar een andere manier van denken en voelen. Haar doel is om je aan te moedigen en te koesteren op je weg naar mentaal welzijn, zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Ze werkt met een holistische benadering; en gebruikt systemische, oplossingsgerichte counseling en mindfulness technieken.

Door heel duidelijk te zijn over haar behoeften, zorgt Dagmar voor haar eigen mentale gezondheid. Zo zijn voldoende slaap en me-time cruciaal voor haar eigen welzijn en stressbestendigheid. Om dit te waarborgen durft ze hulp te vragen aan haar partner, haar vriendinnen en andere moeders.

Dagmar behaalde haar graad in de psychologie aan de Friedrich Schiller Universiteit in Jena, Duitsland. Ze brengt meer dan 20 jaar ervaring als internationaal management consultant en als zelfstandig psycholoog en coach in de consulten. Evenals haar eigen levenservaringen als expat, moeder, en levenslange leerling. Dagmar spreekt Duits, Engels en Nederlands.

"Wil je keuzes maken en daarbij trouw blijven aan jezelf? Wil je in je kracht komen en met zelfvertrouwen reageren? Ik ben hier voor jou om je eigen pad te vinden."