Clara Isabell Slawik

Stress en piekeren Zingeving Relaties
Flag of DEFlag of EN

Clara is psychologe bij OpenUp. Ze is een empathisch luisteraar en een zorgzame psycholoog, die waarde hecht aan een open en vertrouwensvolle relatie met haar cliënten. Met haar rustige aard ondersteunt ze je bij het vinden van dankbaarheid, zelfs in moeilijke tijden.

Clara gelooft in de kracht van relatieondersteuning en staat klaar om je te helpen bij het creëren en onderhouden van gezonde, verrijkende relaties.

Hoewel ze het heerlijk vindt om in het buitenland te wonen, weet ze voor welke uitdagingen expats kunnen staan. Hierdoor heeft ze de vaardigheid ontwikkeld om met mensen uit uiteenlopende culturen te communiceren, waarbij het welzijn van migranten haar bijzonder aan het hart gaat.

Na een periode in de bedrijfsgeneeskunde heeft Clara zich toegelegd op de geestelijke gezondheidszorg. Naast haar werk bij OpenUp werkt Clara op de klinische afdeling van de Vrije Universiteit om het geestelijk welzijn van studenten te ondersteunen.

Clara gelooft in de kracht en toepassing van acceptatie- en commitmenttherapie (ACT).

Voor haar eigen geestelijke gezondheid onderhoudt Clara regelmatig contact met haar familie en vrienden, ze koestert de band met haar dierbaren. Ze houdt daarnaast van yoga en zet graag een kopje traditionele chai thee om te ontspannen.
Clara studeerde psychologie in Duitsland, Spanje en Nederland en heeft een masterdiploma in Sociale Psychologie van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Clara spreekt Engels en Duits.

psychologist-clara-isabell-slawik-openup
"I will create a safe space for you to share whatever is on your mind and would be happy to guide you in finding the life you want to live."