Charlotte Grimmel

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Charlotte is psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een warme en niet-oordelende aanpak. Vanuit openheid, authenticiteit en vertrouwen creëert ze een veilige omgeving waarin je kunt delen wat echt belangrijk voor je is, om obstakels en uitdagingen aan te pakken, en om de gedachten en emoties die daarbij opkomen te uiten.

Charlotte werkt nu vier jaar als psycholoog en coach. In haar werk gaat ze uit van een totaalbenadering en stemt ze sessies af op jouw individuele behoeften – meestal op basis van ACT, CGT, positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie.

Ze heeft ervaring met onderwerpen als zelfvertrouwen vergroten, opkomen voor jezelf, grenzen stellen, je doel in het leven vinden, stress, verhuizen naar het buitenland, verandering en voortgang in je carrière en nog veel meer.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, checkt Charlotte regelmatig even haar prioriteiten. Ze leeft een gevarieerd leven en maakt actief tijd voor de hobby’s en relaties die haar energie en plezier geven. In het dagelijks leven richt ze zich op het consequent beoefenen van “kleine dingen” – hydratatie, slaap, beweging, mindfulness.

Ze heeft haar Master Psychologie in 2018 behaald aan de Universiteit van Zürich in Zwitserland. Daarna werkte ze in het buitenland gewerkt in People Development en HR, en ze is ook geaccrediteerd coach en geregistreerd yoga-instructeur.

Charlotte spreekt Engels en Duits

psychologist-charlotte-grimmel-openup
"Hoe zou 1% verbetering eruit zien? Voor je het weet maakt dat zoveel verschil!"