Carl Bescoby

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl
Flag of EN

Carl is psycholoog bij OpenUp. Zijn empathische, niet-oordelende en warme aanpak geeft je een comfortabel gevoel. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat je de ruimte voelt om je zorgen en uitdagingen te delen. Samen zoek je naar oplossingen en manieren om hiermee om te gaan.

Carl gelooft dat mensen willen groeien en leren. Ons volle potentieel benutten. Hij helpt je om de kracht in jezelf te vinden en positieve verandering teweeg te brengen. Dat doet hij door samen te kijken naar wat jou drijft en wat jouw waarden zijn.

Hij helpt je om je bewust te worden van je gedachten en gevoelens, ze van een afstand te bekijken en je relatie ermee te veranderen. Carl maakt graag gebruikt van ACT, oplossingsgerichte therapie en compassiegerichte therapie.

In zijn vrije tijd houdt Carl ervan om te surfen en te sporten in de buitenlucht. Dit is voor hem de manier om zijn hoofd leeg te maken en stress te verlichten.

Carl werkt al ruim acht jaar als psycholoog. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende omgevingen, waaronder binnen de sport, gezondheid en corporate omgevingen.

Carl is in 2020 gepromoveerd in de psychologie aan de Universiteit van Bath en heeft een master in Sport Performance Psychology. Hij werkt momenteel ook voor een adviesbureau dat de psychologische dienstverlening in klinische instellingen in het Verenigd Koninkrijk verbetert. Carl spreekt Engels.

psychologist-carl-bescoby-openup1
"Welke eerste stap kun je zetten om met een uitdagende situatie om te gaan? Ik help je om een betekenisvolle manier de verandering te vinden doe je zoekt."