Camilla Hviid

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Mindfulness
Flag of DKFlag of EN

Camilla is online psychologe bij OpenUp. Voor Camilla zijn authenticiteit, vertrouwen en empathie de belangrijkste aspecten van de therapeutische sessies met haar cliënten. Tijdens de sessies helpt Camilla je met het implementeren van handvatten waarmee je onbehulpzame of onproductieve patronen doorbreekt.

Camilla gelooft dat de connectie tussen de cliënt en psycholoog essentieel is om het maximale uit therapie te halen. Het is belangrijk dat je je bij haar jezelf kunt voelen en vrij kunt spreken, zonder oordeel.

Camilla gebruikt verschillende therapeutische technieken tijdens haar sessies (waaronder ACT, CBT en mindfulness), afgestemd op de unieke behoeften van de cliënt. Als persoon is ze warm, meevoelend en pragmatisch en aarzelt ze niet om moeilijke vragen te stellen als dat nodig is.

Om haar geestelijke gezondheid te bevorderen, gaat Camilla graag naar buiten om te reflecteren en stress los te laten. Ze vindt het belangrijk om activiteiten te ondernemen die aansluiten bij haar passies, zoals dansen, reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.

Camilla heeft een masterdiploma in psychologie van Aarhus University in Denemarken. Ze werkt met psychologische onderwerpen gerelateerd aan relaties, identiteit, levenstransities, stress, onrust, gewoonten, emotionele en gedragsproblemen en persoonlijke ontwikkeling, waaronder zelfwaardering en zelfvertrouwen.

Camilla spreekt Engels en Deens.

psychologist-camilla-hviid-openup
"It might not be easy, but it will be worth it."