Berbel Emmens

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of ENFlag of NL

Berbel is psycholoog bij OpenUp. In haar gesprekken staan veiligheid, rust en vertrouwen centraal. Samen met jou verkent zij wat er op dit moment speelt in je leven en waar je naartoe wilt. Ze biedt je een luisterend oor zonder te oordelen en weet te confronteren waar nodig.

Berbel houdt je een compassievolle spiegel voor. Welke overtuigingen gaan er schuil achter jouw gevoelens en gedrag? Welke patronen dienen jou niet (meer) en hoe zet je een eerste stap naar verandering? Ze maakt hierbij gebruik van methodes zoals ACT, CBT, systemisch werk, mindfulness en Voice Dialogue.

Naast haar werk bij OpenUp heeft Berbel een eigen praktijk in counseling, traumacoaching en -therapie en is ze onderdeel van een landelijk team voor trauma-opvang en nazorg. Daarnaast doet ze PTSS-gerelateerd onderzoek, o.a. naar PTSS-klachten omtrent zwangerschap en bevalling.

Voor haar eigen mentale welzijn begint ze de dag graag met sporten of eindigt ze die met een wandeling in de natuur met haar honden.

Berbel spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist_berbel_emmens_openup
"Alles wat je graag zou veranderen, waar je van af wil of wat je juist wil versterken, begint met nieuwsgierigheid, moed en zelfcompassie. Met veel plezier begeleid ik je in dit proces!"